miercuri, 29 august 2012

Cum il seduci in functie de zodie


Fiecare barbat are punctul sau in care cedeaza in fata farmecelor si armelor tale de seductie. Hai sa le analizam, in functie de zodia lui!

Barbatul varsator prefera femeile independente, femeile care isi doresc sa persevereze, care se specializeaza continuu, femeile optimiste si vesele.

Barbatul pesti se lasa ales, asteapta sa fie cucerit si intuit. Invata sa-l intelegi fara sa-l descosi, fara sa-l analizezi in profunzime. Fii misterioasa si nu i te dezvalui pe de-a-ntregul nicicand.

Barbatul berbec admira femeile dinamice si directe, femeile entuziaste carora le poate face curte asidua; este un tip energic, uneori poate fi prea direct.

Barbatul taur se lasa cucerit cu parfumuri exotice; acesta apreciaza atmosfera romantica, dar confortabila; muzica si bautura de calitate.

Barbatul gemeni apreciaza femeile spirituale, vesele, care isi stapanesc emotiile. Acesta apreciaza mintea ta mai mult decat outfit-ul si ii plac provocarile, inclusiv cele de natura sexuala.

Barbatul rac raspunde pozitiv unei femei pline de viata, frumoase si optimiste. Este putin timid si nesigur la inceput, asa ca poti prelua initiativa. Fii feminina si atrage-l cu romantismul tau.

Barbatul leu se va lasa impresionat de fizicul tau, dar si de atitudinea ta. Zambeste-i si lasa-te impresionata de calitatile si de modul lui de a fi. Nu-l face gelos si nu ii trada increderea.

Barbatul fecioara trebuie cucerit si abordat. Cu tact! Este un tip care apreciaza stilul clasic – elegant si apreciaza punctualitatea. Arata-i siguranta si nu il face gelos!

Barbatul balanta se bazeaza foarte tare pe simturi; il poti seduce cu un parfum subtil sau printr-un look studiat. Lumanarile parfumate si mireasma unor flori proaspat culese il provoaca.

Barbatul scorpion se ghideaza dupa instinctele primare. Fii sigura pe tine, trateaza-l cu complimente si laude ca sa-i oferi siguranta. Sfatuieste-te cu el si nu-l face gelos.

Barbatul sagetator are nevoie de libertate, asa ca nu il face gelos si nu ii face reprosuri. Nu te purta cu el ca si cand i-ai fi mama. Are deja una.

Barbatul capricorn adora sa preia initiativa, dar vrea sa se stie dorit. Apreciaza la o femeie tinuta de calitate. Sprinjina-l in ascensiunea sa pe scara sociala (pentru ca asta isi doreste) si fa-i fata. Fii atenta cu el, tandra si afectiva.

Un articol marca LadysBoutique

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu