luni, 17 septembrie 2012

Lectia de seductie: gheisele



Gheisele au fost denumite, de-a lungul timpului, curtezane, au inspirat prin comportamentul lor numerosi pictori, scriitori si poeti. Ele sunt, de fapt, un mix ametitor de mister, feminitate, sofisticare, inteligenta si, nu in ultimul rand, seductie. Dupa cum spuneam si in articolele precedente, asa ne invata si gheisele: atitudinea este cea care te face seducatoare. Simte-te bine in pielea ta si barbatul pe care vrei sa-l seduci va fi fermecat de increderea si de atitudinea ta.

Gheisele se simt bine in pielea lor si nu se sfiesc sa arate asta. Gheisele se lasa atinse de barbati si nu se jeneaza cand acestia le complimenteaza sau incearca sa le atinga. Gheisele arunca priviri provocatoare barbatilor si le induc ideea ca sunt indragostite de ei. Lectia de seductie: gheisele stapanesc artele frumoase, gheisele stiu cum sa atraga un barbat, gheisele atrag barbatii pe care ii vor si stiu sa se faca dorite. Trucul cel mai important: arta machiajului – pielea de un alb imaculat, rujul rosu proeminent si siguranta de sine sunt atuurile unei gheise.

In prezent gheisele sunt pe cale de disparitie: in timp ce in 1928 numarul femeilor ce practicau aceasta meserie era de circa 80000, astazi, numai 1000 mai fac asta. Gheisele sunt artiste, sunt persoane care isi dedica intreaga viata artelor. Pentru ca acesta este un stil de viata, gheisele practica dansuri traditionale, canta la instrumente muzicale, sunt experte in aranjamente florale si in purtarea kimono-ului, in ceremonialul ceaiului, in arta scrisului frumos si caligrafic, stapanesc la perfectie arta cnversatiei si eticheta in timpul servitului bauturilor.

Un articol marca Ladys Boutique

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu