miercuri, 26 septembrie 2012

Magia seductiei

Magia seductiei
Barbatii isi doresc sa aiba ceea ce stiu sau considera ca nu pot avea. De aceea, numai femeia care va stii cum sa se comporte va putea avea barbatul pe care si-l doreste, convingandu-l, cu propriile lui arme, ca ea este “aleasa”. Seductia este arta de a fermeca, de a incita, de a ademeni, de a seduce, de a captiva prin aspect sau prin felul de a fi. Asadar, ai grija cum te comporti pentru a-l seduce pe cel pe care ti-l doresti. Comportamentul tau iti va oferi un atu incontestabil. Fii originala, pentru ca oamenii sunt mai atrasi de diferente decat de asemenari. Nu incerca sa copiezi pe cineva; fii tu insati.

Fii deschisa si te vei apropia mai usor de cei care te inconjoara. Incearca sa eviti discutiile in contradictoriu si tine minte sa nu emiti judecati de valoare in legatura cu subiecte care nu iti sunt la indemana. Odata sedusi, poti sa-ti sustii parerile cu mai mare usurinta. Lasa timpul sa actioneze in favoarea ta.

Umorul nu trebuie sa-ti lipseasca; te poate salva din situatii nu tocmai confortabile si te poate ajuta sa castigi simpatia celor din jur. Traieste intens si magia seductiei te va atrage in mreje si te va propulsa in topul preferintelor. Nimeni nu se naste invatat, perfect sau seducator. Si seductia este o arta care se invata, se dobandeste in timp; dar odata dobandita, aceasta arta te va insoti tot timpul si te va ajuta in orice domeniu: si in viata de cuplu, si in viata de grup si la serviciu.

Fii constienta de atitudinea pe care o adopti, de atuurile si de punctele tale slabe. Fii misterioasa, lasa-te descoperita incetul cu incetul. Fa-ti partenerul sa te merite; seductia e un joc in care partenerii nu trebuie sa fie niciodata total disponibili; ei trebuie sa se “merite” unul pe celalalt in permanenta.

Un articol marca Ladys Boutique

joi, 20 septembrie 2012

Puterea de seductie a zodiilor

Astrele au stabilit, inca din momentul nasterii, unde sta puterea de seductie a fiecarui barbat. Toate se aseaza in Univers in functie de cum dicteaza acestea, asa ca, de ce sa nu analizam barbatii si in functie de puterea de seductie a zodiilor din care acestia fac parte. Pana la urma, nu intamplator s-a nascut fiecare barbat sub un anume semn zodiacal.

Barbatul berbec este foarte hotarat si are sentimente adanci, pe care le exprima cu maxima intensitate. Este un vanator, actiunea in sine il provoaca mai tare decat ii place vanatul in sine.

Barbatul taur, odata convins ca te iubeste, greu il mai scoti din calmul lui, dar il poti face sa te urmeze pana la capatul lumii. Adora siguranta si ii place comoditatea, de aceea este extrem de fidel.

Barbatul gemeni conduce discutiile cu maiestrie, fiind un bun cunoscator al vorbelor. Ii pac chestiile siropoase in exprimare si cu asta te va convinge ca el e tot ce isi doresti.

Barbatul rac este tipul traditionalist, te curteaza dupa metode vechi de cand lumea si este extrem de serios. El este capul familiei pe care o visezi, daruit si protector.

Barbatul leu este intruchiparea tandretii si a generozitatii. Alaturi de el, simti ca plutesti tot timpul, simti ca ai iesit din natural, ca esti deasupra legilor fizicii.

Barbatul fecioara este capabil de orice iti poate trece prin minte, ca sa te vada fericita. Devotamentul si dedicarea totala te vor face sa te simti cu adevarat aparte, desi nu e un romantic innascut.

Barbatul balanta adora starea de indragosteala, stare aproape naturala si fireasca in care se regaseste mai mereu. Se va ingriji ca totul sa fie perfect in preajma ta, pentru ca tu sa simti iubirea lui.

Barbatul scorpion este misteriosul, este cel care poate sa-ti aduca la suprafata sentimente pe care nici tu nu stiai ca le ai in tine, extreme contrastante care sa te conduca din abisul agonizant, pe culmile placerii.

Barbatul sagetator ia totul in joaca, este extrem de relaxat, are o atitudine macho care te va acapara din prima clipa. El inca se joaca, iar tu deja esti prinsa in mrejele lui.

Barbatul capricorn te lasa sa crezi ca te poti baza pe el, ca e serios si responsabil, ceea ce il face extrem de atractiv.

Barbatul varsator iti va fi intai amic, apoi iubit. El apreciaza prietenia inainte de orice si te considera egala lui.

Barbatul pesti pare un inadaptat, pana la primul sarut. Acolo te va cuceri. Este extrem de senzual, uneori rebel, alteori boem.

Un articol marca ladysboutique.ro



luni, 17 septembrie 2012

Lectia de seductie: gheisele



Gheisele au fost denumite, de-a lungul timpului, curtezane, au inspirat prin comportamentul lor numerosi pictori, scriitori si poeti. Ele sunt, de fapt, un mix ametitor de mister, feminitate, sofisticare, inteligenta si, nu in ultimul rand, seductie. Dupa cum spuneam si in articolele precedente, asa ne invata si gheisele: atitudinea este cea care te face seducatoare. Simte-te bine in pielea ta si barbatul pe care vrei sa-l seduci va fi fermecat de increderea si de atitudinea ta.

Gheisele se simt bine in pielea lor si nu se sfiesc sa arate asta. Gheisele se lasa atinse de barbati si nu se jeneaza cand acestia le complimenteaza sau incearca sa le atinga. Gheisele arunca priviri provocatoare barbatilor si le induc ideea ca sunt indragostite de ei. Lectia de seductie: gheisele stapanesc artele frumoase, gheisele stiu cum sa atraga un barbat, gheisele atrag barbatii pe care ii vor si stiu sa se faca dorite. Trucul cel mai important: arta machiajului – pielea de un alb imaculat, rujul rosu proeminent si siguranta de sine sunt atuurile unei gheise.

In prezent gheisele sunt pe cale de disparitie: in timp ce in 1928 numarul femeilor ce practicau aceasta meserie era de circa 80000, astazi, numai 1000 mai fac asta. Gheisele sunt artiste, sunt persoane care isi dedica intreaga viata artelor. Pentru ca acesta este un stil de viata, gheisele practica dansuri traditionale, canta la instrumente muzicale, sunt experte in aranjamente florale si in purtarea kimono-ului, in ceremonialul ceaiului, in arta scrisului frumos si caligrafic, stapanesc la perfectie arta cnversatiei si eticheta in timpul servitului bauturilor.

Un articol marca Ladys Boutique

marți, 4 septembrie 2012

Chipul tau este arma ta

Vrei sa fii seducatoare si inca nu stapanesti arta seductiei? Incearca sa acorzi o atentie sporita chipului tau, deoarece cercetatorii au demonstrat: chipul tau este arma ta. Studiile arata ca barbatii apreciaza o femeie, in primul rand, studiindu-i chipul si trasaturile faciale.


Buzele sunt primele care atrag privirile barbatilor. Un barbat care studiaza o femeie, ii va analiza acesteia intai buzele. Daca acestea sunt rujate cu un lipstick roz, cu atat mai repede se va simti atras de ea. Buzele pline reprezinta trasatura cea mai atractiva, chiar si fara machiaj.

Ochii si privirea intensa sunt urmatoarele pe lista. Un machiaj discret, dar care sa-ti acopere micile imperfectiuni si care sa-ti transforme privirea in oglinda sufletului tau, este machiajul perfect pentru a-l seduce. Atunci cand machiajul lipseste cu desavarsire, ochii sunt cei care atrag atentia si care spun totul despre tine. Ai grija la privirea ta!

Legat tot de privirea ta, si pozitia capului poate sa te transforme intr-o femeie seducatoare. Ridica-ti usor capul, inclina-l putin spre stanga si priveste in sus. Cu siguranta este pozitia cea mai sexy pe care o poti adopta, conform unor studii efectuate pe o armata de voluntari, carora li s-au aratat fotografii ale acelorasi persoane, in diferite pozitii. Extrem de important este sa adopti aceasta postura intr-un mod firesc si natural, nu sa o testezi dinainte, sa para ca ai invatat-o si ai repetat-o in fata oglinzii.

Parul ingrijit este un atu de care barbatii tin seama in jocul seductiei. Ingrijeste-ti podoaba capilara, acorda-i atentie, rasfat-o si vei culege roadele atunci cand vei vrea sa-ti seduci partenerul intr-un joc erotic. Poarta-l desprins, lasat pe spate, in bucle largi cand vrei sa-l impresionezi; intinde-ti parul cand vrei sa adopti un look serios, poate office si prinde-l in coada de cal, atunci cand faci sport (chiar impreuna cu el) sau cand ai nevoie sa afisezi o tinuta lejera, lipsita de griji si emotii.

Un articol marca Ladys boutique